Eisenbahn- und Schiffahrt Nachrichten : eisenbahnrechtliche Rundschau. (Düsseldorf : Arpa-Verlag Dr. Stöger, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nummer gewijd aan de scheepvaart op de Rijn in 1937
Duits
Periodiek
Keywords: transport; scheepvaart; waterwegen; havens; Duitsland; Nederland; België; Frankrijk; Zwitserland