United Asia : international monthly of Asian affairs. (Bombay, 1948)
Brief van de redactie aan Camille Huysmans, voorzitter van de Belgische delegatie op de Algemene Unesco Conferentie, 3e zitting in Beirut, 1948
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Periodiek
Keywords: pacifistische pers