Limburgsch jaarboek : wetenschappelijke en letterkundige bijdragen - Limburgsche Maatschappij voor Letterkunde en Wetenschap (Bilsen : Simoens en Bollen, 1893)
Bibliotheek Camille Huysmans
Met bijdragen van Jef Cuvelier en Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: literatuur; toponymie