Handelingen van de Koninklijke Commissie voor Toponymie en Dialectologie = Bulletin de la Commission Royale de Toponymie et Dialectologie. (Brussel : Koninklijke Commissie voor Toponymie en Dialectologie, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Exemplaar 1(1927) aangeboden aan Camiel Huysmans, minister van wetenschappen en kunsten, door de Commissie voor Toponymie en Dialectologie
Nederlands
Frans
Periodiek
Keywords: toponymie