Modulo : revista de arquitetura e artes plasticas = architecture and fine arts review. (Rio de Janeiro : Editora Modulo Limitada, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Wijziging ondertitel: (1959)15: revista de arquitetura e artes visuais no Brasil = review of architecture and visual arts in Brasil
[Editorial Board]: Oscar Niemeyer Filho, Marcos Jainovitch
Portugees
Engels
Frans
Duits
Keywords: architectuur; beeldende kunsten; ruimtelijke ordening; wereldtentoonstelling 1958; Brazilië; Brasilia