New outlook : middle east monthly. (Tel Aviv : Tazpioth, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Eerste nummer: juli 1957
Engels
Periodiek
Keywords: Arabisch-Israëlisch conflict; Joods-Arabische relaties; Palestijnse kwestie; Midden-Oosten.; Israël