Zonnestraal : Nederlandse Vereniging tot het oprichten van sanatoria, voor- en nazorg-inrichtingen met arbeidstherapie en arbeidskolonies voor tuberculoselijders in Nederland. (Hilversum : Zonnestraal, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Redactie: Jan Van Zutphen en A. Bierhorst
Nederlands
Periodiek
Keywords: sociale gezondheidszorg; sanatoria; tuberculosebestrijding; Nederland