L' arche : revue du FSJU - Fonds social juif unifié (FSJU) (Paris : FSJU, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Verschijnt zes maal per jaar
Frans
Periodiek
Keywords: joodse gemeenschap; joodse pers; Frankrijk