Neerlandica extra muros : contact- en inlichtingenblad van de Werkcommissie van Hoogleraren en Letteren in de Neerlandistiek aan buitenlandse universiteiten. ('s-Gravenhage, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: filologie; hoger onderwijs; culturele verdragen