Neo : de wereldtaal : toenaderingsmiddel tussen Walen en Vlamingen = Neo : la langue universelle = trait d'union entre Flamands et Wallons. - Vrienden van Neo; Les Amis du Neo (Brussel : Vrienden van Neo, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Mede-erevoorzitter: Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Periodiek
Keywords: kunsttalen