Voorwaarts : sociaal-democratisch dagblad. (Rotterdam : Voorwaarts, 1931)
Foto: kopstukken van de internationale socialistische pers te Gent ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gebouw van Vooruit: Camille Huysmans e.a.
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; Nederland