Universitair Komitee voor Solidariteit (UKS) = Comité Universitaire de Solidarité (CUS). Inlichtingsbulletin = Bulletin d'Information - Wereld Universitair Hulpbetoon; Entraide Universitaire Mondiale; World University Service (WUS) (Brussel, 1965)
(1968) 13 = speciaal nummer ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van het comité
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Engels
Periodiek
Keywords: universiteiten; Solidariteitsbewegingen