De lichamelijk gehandicapte : orgaan van de "Nationale Federatie der Lichamelijk Gehandicapten" ter bescherming van de gebrekkigen, verminkten, blinden, doven, stommen, arbeidsslachtoffers, slachtoffers van beroepsziekten, burgerlijke oorlogsslachtoffers en invaliden van alle aard. - Nationale Federatie der Lichamelijk Gehandicapten (NFLG) (Antwerpen : NFLG, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek