Maccabi : orgaan der Sportclub Maccabi Antwerpen. (Antwerpen : Sportclub Maccabi, 1950)
Omslag 30(1950) sep: foto: overhandiging der Belgische vlag aan de delegatie van sportclub Maccabi door Staatsminister en Volksvertegenwoordiger Cam. Huysmans, 2-9-1950
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: sportorganisaties; Antwerpen