Jan @ la carte : nieuwsbrief uitgegeven door Vlaams volksvertegenwoordiger mét spirit Jan Roegiers. (Brussel : Spirit, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: driemaandelijks
Redactie: Woeringenstraat 21, 1000 Brussel
Nederlands
Periodiek