Maandstonden. - Centrum voor Geboorteregeling en Seksuele Opvoeding (CGSO) Kortrijk (Kortrijk : CGSO, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks
Redactie : Minister Tacklaan 99, 8500 Kortrijk
Nederlands
Periodiek