Athena : maandelijks orgaan van de Federatie der Oud-Leerlingen van het Koninklijk Atheneum te Antwerpen = organe mensuel de la Fédération des Anciens Elèves de l'Athénée Royal d'Anvers. (Antwerpen, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Met een reactie van Camille Huysmans op de gelukwensen voor zijn 80ste verjaardag
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: Officieel onderwijs; Antwerpen