Congo-Tervuren : driemaandelijks tijdschrift uitgegeven onder de auspiciën van De Vrienden van het Koninklijk Museum van Belgisch-Congo, te Tervuren = revue trimestrielle publiée sous les auspices des Amis du Musée Royal du Congo Belge, à Tervuren. - Vrienden van het Koninklijk Museum van Belgisch-Congo (Tervuren, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Periodiek
Keywords: wetenschappelijk onderzoek; musea; Belgisch Congo