Les Amis Belges de l'Université Hébraique de Jérusalem. Bulletin. (Bruxelles, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: joodse cultuur; wetenschappelijk onderzoek; universiteiten; Jeruzalem; Israël