Centrale : bulletin de la Centrale d'Oeuvres Sociales Juives. - Centrale d'Oeuvres Sociales Juives (Bruxelles, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat opdracht aan Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: joodse gemeenschap; welzijnszorg