An Israeli socialist bulletin - Poale Zion-Jewish Socialist Labour Party (Tel-Aviv : AHP Party, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Periodiek
Keywords: zionisme; joodse arbeidersbeweging; socialistische partijen