Western Press Agency. Information bulletin - Zachodnia Agencja Prasowa (ZAP) (Warszawa : Zachodnia Agencja Prasowa, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Pools persbureau bestemd voor de buitenlandse pers
Engels
Periodiek
Keywords: persagentschappen; Polen