De Vonk : orgaan van de Internationaal Socialistische Beweging. - Internationaal Socialistische Beweging (ISB) (Amsterdam, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: Wereldoorlog 2; verzetsbeweging; trotskisme