Bulletin du Bureau Socialiste International. - Bureau Socialiste International (La Haye, 1917)
Bibliotheek Camille Huysmans
Comité Exécutif: Albarda, Anseele, Bertrand, Troelstra, Vandervelde, Van Kol
Secrétariat: Camille Huysmans, - 49, rue Thérèse, La Haye (Pays-Bas)
Frans
Periodiek
Keywords: vredesinitiatieven; internationale arbeidersbewegingen; Wereldoorlog 1