Gazette van Gent : nieuws-, handels- en annoncenblad : beurzencourant. (Gent, 1911)
Beheer/Administratie: Grote Markt 16, Deinze ; Grote Markt 18, Deinze (26 aug 1900)Drukker/Drukkerij: Emiel Van Risseghem, Deinze / R. Van Goethem & Cie, Markt 18, Deinze (3 jan 1909)Vignet: Wapenschild van Deinze (3 jan 1909)Motto: Godsdienst, handel, taal en vaderland
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant