Everyman : his life, work and books - Sarolea, Charles (London : J.M. Dent and Sons, 1913)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Periodiek
Keywords: Wereldoorlog 1; cultuur; literatuur; vluchtelingen; Groot-Brittannië.; België