Marine : Belgisch geïllustreerd maandblad = Marine : illustré Belge mensuel. (London : Whitefriars Press Ltd., 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Nederlands
Periodiek
Keywords: zeevaart; Wereldoorlog 2