Bulletin der beeldende kunstenaars = Bulletin des artistes - Nationaal Verbond van Kunstschilders en Beeldhouwers van België; Fédération des Artistes-peintres et Sculptures de Belgique (Brussel Bruxelles, 1926)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Periodiek