Flikkeragenda. (Venray Amsterdam Groningen : Stichting Mannentrouw Stichting Homoprodukties Nederland Stichting Flikkeragenda, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : jaarlijks
Redactie : Kruisstraat 8, 5801 AM Venray; vanaf (1986) : Hekelveld 7, 1012 SN Amsterdam; vanaf (1995) : PB 618, 9700 AP Groningen
Nederlands
Periodiek