Briefe aus Deutschland : Blätter zum Studium der wirtschaftlichen Lage in den kriegführenden Ländern. (1916)
Brieven van Duitse arbeidersfamilies aan Duitse krijgsgevangenen in Frankrijk
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Periodiek
Keywords: Wereldoorlog 1; Duitsland; Frankrijk