Review of International Affairs - Federation of Yugoslav Journalists (Belgrade : Editorial Board, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Met medewerking van Camille Huysmans en Victor Larock in het speciaal nummer gewijd aan het Internationaal Forum voor de Vrede (04[1953] 20)
Engels
Periodiek
Keywords: internationale politiek; Yougoslavië