De Zeeman : vakblad ter verdediging van de belangen van Belgische zeelieden, visschers, sleepbootmannen en andere transportarbeiders - Central Transportworker's Organization (London : Castle Press, 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Internationale Transportarbeiders Federatie (ITF).; Wereldoorlog 2; syndicale pers