Het orgaan van het Verbond van Stadshavenpersoneel aangesloten bij den Belg. Transportarbeidersbond. (Antwerpen : Excelsior, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Verschijnt maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: havenarbeiders; syndicale pers; Antwerpen