De Vlaamsche Hoogeschool : maandelijksch orgaan van de Vlaamsche Hoogeschool-Commissie gewijd aan de beweging tot het bekomen van de vervlaamsching van de Hoogeschool van Gent. (Gent : Vlaamsche Hoogeschool-Commissie, 1911)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: Vlaamse Beweging; onderwijs