De Aktie : maandblad voor de verdediging der zelfstandigen : officieel bulletin van het Nationaal Syndikaat der Herbergiers. (Brussel, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: horeca; syndicale pers