De HHR : vakblad van het werkgeverssyndikaat Horeca van België = Horeca België : officieel orgaan van de Nationale Confederatie Horeca. - Nationale Confederatie Horeca; Werkgeverssyndicaat Horeca van België (Brussel : J. Boon, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Halfmaandelijks
Nederlands
Krant
Keywords: horeca