België-USSR : maandelijks politiek, sociaal, economisch, wetenschappelijk en cultureel informatieblad. - Belgo-Sovjetse Vereniging (BSV) (Brussel : BSV, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Sovjet-Unie.