De vakbeweging : orgaan van het Nederlandsch Verbond van Vakvereenigingen - Nederlands Verbond van Vakverenigingen (NVV) (NVV, 1915)
Bibliotheek Camille Huysmans
Verschijnt vrijdags om de 14 dagen
Nederlands
Periodiek
Keywords: Wereldoorlog 1; Nederland