't Pallieterke : weekblad voor menschen met een goed hart en een slecht karakter. (Antwerpen : Polderman en Van Gool, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat cartoons van Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Vlaamse Beweging; Vlaams-nationalisme