Notariële tijdingen : ambtelijk weekblad der notarissen van het arrondissement Antwerpen. (Antwerpen : Centraal Notarieel Bureau, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: erfrecht