De Belgische PG : officieel orgaan van de BVPGRW = Le PP belge : organe officiel de l'UBPPAR - Belgische Vereniging van Politieke Gevangenen en Rechthebbenden van de Weerstand (BVPGRW); Union Belge des Prisonniers et Ayants Droit de la Résistance (UBPPAR) (Brussel Bruxelles : BVPGRW UBPPAR, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: Vlaamse Beweging