Déportés et réfractaires : journal mensuel = Weggevoerden en werkweigeraars : maandblad - Fédération Nationale des Travailleurs Déportés et Réfractaires (FNTDR); Nationaal Verbond der Weggevoerden en Werkweigeraars (NVWW) (Bruxelles Brussel : FNTDR NVWW, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Nederlands
Krant
Keywords: oudstrijders; Wereldoorlog 2