The Herald : the National Labour weekly. (London : The Limit, 1918)
Wekelijkse oorlogsuitgave van The Daily Herald
Bibliotheek Camille Huysmans
Published every Saturday
Engels
Krant
Keywords: 1 mei; Wereldoorlog 1; Groot-Brittannië.