Aktiedossier 11.11.11 ... - 11.11.11 (Brussel : 11.11.11, 1978)
1978 : 'n uitweg uit de Derde Wereld
1979 : Jongeren in de Derde Wereld
1980 : Laat de armen niet zakken
1981 : Zij die nog in leven zijn danken u bij voorbaat
1982 : Vrede en ontwikkeling
1983 : Kultuur
1984 : Ontketen ontwikkeling
1985 : 20 jaar 11.11.11 in Vlaanderen
1986 : Honger
1987 : Over dit soort kleinigheden valt een regering niet
Periodiciteit : jaarlijks
Nederlands
Periodiek