Nationale Maatschappij van Buurtspoorwegen. Verslagen voorgelegd door de Raad van Beheer en door de Raad van Toezicht. Jaar.... - Nationale Maatschappij van Buurtspoorwegen (Brussel, 1937)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: buurtspoorwegen; verslagen