Résistance "Le nouveau journal de Paris". (1943)
Opgericht door Marcel Renet, die tevens de weerstandsbeweging stichtte in 1942. Ondertelende zijn artikels met Jacques Destrée of Marc Antoine. Het eerste nummer verscheen op 21 oktober 1942
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: clandestiene pers; verzetsbeweging; Frankrijk