La Libertà : giornale della concentrazione antifascista. (Parigi, 1932)
Nummer gewijd aan Filippo Turati naar aanleiding van zijn overlijden
Bibliotheek Camille Huysmans
Italiaans
Periodiek
Keywords: Turati, Filippo; Italië