La Voix des Jeunes : organe mensuel de propagande et d'éducation socialiste. (Paris, 1918)
Etiket ontworpen door Joël Thézard
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging; Wereldoorlog 1; België; Frankrijk