Le Rassemblement pour la défense de l'oeuvre belge au Congo. (Bruxelles, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Waarin opgenomen: het manifest van de Bond voor de verdediging en de voortzetting van de Belgische aanwezigheid in Kongo
Frans
Nederlands
Krant
Keywords: onafhankelijkheid; Congo