De Spectator : weekeindblad van "De Nieuwe Standaard" gewijd aan staatkunde, sociologie, economie, kunst- en geestesleven. (Brussel : De Nieuwe Standaard, 1945)
Portret van C. Huysmans door Marc Sleen
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Krant
Keywords: Huysmans, Camille